Spring til indhold

ÅH PALÆSTINA — OM KYNISMENS POLITIK

I og med Hamas’ terrorhandlinger går verden ind i en tid, hvis navn vi endnu ikke kender. Vil man i fremtiden tale om WWIII? Det håber jeg selvfølgelig ikke. Men at vi står overfor noget ukendt og farligt, er ganske vist.

At angrebet rent faktisk kunne lade sig gøre, afslører hvordan forgabelse i teknologiske løsninger hævner sig (overvågningsudstyret og efterretningstjenesterne holdt øjensynligt ikke hvad de lovede), men det fortæller også hvordan dispositioner truffet ud fra messianske standpunkter, jeg tænker på den nuværende israelske regering, heller ikke holder (de tropper der skulle sikre at et eventuelt angreb fra Hamas side ville forpurres var blevet sendt til Vestbredden, hvor de skulle beskytte nybosættere som var i gang med at erobre jord og dvs. chikanere og fordrive de nuværende  indbyggere).

[ … ]

Du kan læse videre her