Spring til indhold

Agoráen under Corona — År II

Da den nuværende pandemiske tilstand gik i gang for nu et år siden, tænkte jeg for mig selv —jeg snakkede med nogle af jer om det— at det nok ville vare et år og medføre megen smitte og mange dødsfald: omkring en million døde på verdensplan forestillede jeg mig der ville være, før der kom styr på det.

Dengang forekom det mig at dette nok var en rimeligt vildt tanke at have og ville ret beset ikke rigtig tro på den. Nu er vi imidlertid i den situation at der er allerede over to millioner døde (officielt er det ganske vist lidt mindre men da både Rusland, Kina, Indien og Brasilien, for at nævne bare dem, med garanti fifler med tallene, er det sikkert ikke helt hen i vejret at antage det) og vi må se i øjnene at det famøse ‘lys for enden af tunnelen’ nok ikke vil være til at skimte før næste nytår 21-22. Tidligst.

Det er blot et bud, men jeg må på den anden side indse at jeg plejer at tage fejl (desværre i en forkert retning) når det drejer sig om spådom.

Teksten kan læses i sen helhed som pdf ved at trykke her